Vocal groups Maze & Score

vrijdag 21 maart 2025 - aanvang 20.15 uur

Duo Concert

Wegens succes keert Maze voices terug naar de Pieterskerk voor een dubbelconcert, ditmaal in samenwerking met de Utrechtse vocal group Score. Samen beloven Maze voices en Score een onvergetelijke muzikale ervaring te bieden. Deze avond galmen de pop- en jazz beats vanuit alle hoeken van de kerk.

Toegangsprijs
€ 18,50 / € 13,50 (jongeren tot 25 jaar)

Over de uitvoerenden
MAZE Voices is een Rotterdamse zanggroep met twintig getalenteerde zangers van over de hele wereld Nederland. Onder leiding van dirigent Merel Martens zingen ze een mix van originele liedjes en buitengewone covers sinds 2016. De groep maakt gebruik van het artistieke, creatieve en organisatietalent van haar leden en hanteert het principe van Vocal Leadership. Een methode van zingen en creëren die MAZE hielp om verschillende prestigieuze prijzen te behalen. Maze denkt ‘out of the box’, doet dingen net even anders en dat leidt allemaal tot visueel en muzikaal interessante optredens.

Score is meer dan een koor: deze vijf jaar jonge Utrechtse vocal group bestaat uit zestien bevriende, gepassioneerde zangers. Na hun jaren bij studentenkoor Dekoor Close Harmony besloten zij in 2019 eigen koor op te richten. Sindsdien verkent SCORE een breed scala aan muziekgenres en dat doet de groep op ambitieuze wijze: de leden arrangeren zelf en de muzikale leiding is onderdeel van het koor.