Ad Mosam Baroque

zaterdag 23 maart 2024 - aanvang 16.00 uur

Johannes Passion - familieconcert klassieke serie

dirigent Bernard Wolteche
met medewerking van Nathan Tax (Christus) • Valerio Zanolli (Pilatus) • Emanuele Petracco (Evangelist)

Om jong en oud van de mooie muziek van Bachs Johannes Passion te kunnen laten genieten heeft Ad Mosam een familieconcert georganiseerd. Met de hulp van een verteller reizen we tijdens dit concert door verschillende scènes uit de Johannespassion. Reis je mee?

Dit interactieve concert is met 45 minuten een verkorte versie van de Johannes Passion en geschikt voor de hele familie.  De verteller neemt het publiek op begrijpelijke wijze mee in het verhaal én in de muzikale wereld van Bach.

Prijzen
€ 10,- / gratis voor jongeren tot 18 jaar met één of meerdere betalende begeleiders

Uitvoerenden
Ad Mosam bestaat uit een select gezelschap van professionele zangers, solisten en instrumentalisten die op authentieke maar vooral indringende wijze ambassadeur zijn van boeiende barokmuziek. Voor elke uitvoering is er een unieke groep musici in een optimale mix van jonge talenten en ervaren specialisten. De uitvoeringen zijn intens en getuigen van een levendige communicatie op het podium en met het publiek: “Wij willen dat elke uitvoering een belevenis is die mensen inspireert, vervoert of enthousiasmeert”. Een grote kennis van de historische uitvoeringspraktijk wordt gecombineerd met de zoektocht naar nieuwe presentatievormen en artistieke concepten.

Website Ad Mosam