Maze en Leeuwenhart

vrijdag 20 oktober 2023 - aanvang 19.30 uur

MAZE en Leeuwenhart lichte muziek

dirigenten Merel Martens en Sjoerd Jansen

Leeuwenhart neemt u mee met muziek in onze moedertaal en MAZE gaat voor een groovy totaal-ervaring. Een spetterende combinatie!

Stichting Pieterskerkconcerten organiseert op 20 en 21 oktober een mini-festival voor jazz en pop muziek. Dit mini-festival bestaat uit twee concerten én een workshop. De prachtige akoestiek van de Pieterskerk leent zich uitstekend voor deze koorklanken.
MAZE opent vanavond het mini-festival in dit dubbelconcert samen met Vocal Group Leeuwenhart.

Prijs (administratiekosten inbegrepen): € 21,50 / € 11,50 (jongeren tot en met 25 jaar)


0ver de uitvoerenden
MAZE Voices is een Rotterdamse zanggroep met twintig getalenteerde zangers van over de hele wereld Nederland. Onder leiding van dirigent Merel Martens zingen ze een mix van originele liedjes en buitengewone covers sinds 2016. De groep maakt gebruik van het artistieke, creatieve en organisatietalent van haar leden en hanteert het principe van Vocal Leadership. Een methode van zingen en creëren die MAZE hielp om verschillende prestigieuze prijzen te behalen. Maze denkt ‘out of the box’, doet dingen net even anders en dat leidt allemaal tot visueel en muzikaal interessante optredens.

Leeuwenhart zingt Nederlandstalige close harmony van de bovenste plank; (Neder)pop, cabaret/kleinkunst en Jazz in de mooiste meerstemmige arrangementen. Dat kunnen ook Nederlandse hertalingen zijn van buitenlandse nummers en een enkele keer een uitstapje buiten de grenzen. Leeuwenhart heeft een breed en afwisselend repertoire, dat garant staat voor boeiende en verrassende optredens.

Website MAZE Voices en Vocal Group Leeuwenhart