Maze en Vocal Group Utrecht

zaterdag 21 oktober 2023 - aanvang 19.30 uur

MAZE en Vocal Group Utrecht lichte muziek

dirigenten Merel Martens en Marije Peters

Stichting Pieterskerkconcerten organiseert op 20 en 21 oktober een mini-festival voor jazz en pop muziek. De prachtige akoestiek van de middeleeuwse Pieterskerk leent zich uitstekend voor deze eigentijdse koorklanken.

Deze avond het slotconcert van dit mini-festival: een dubbelconcert van MAZE samen met Vocal Group Utrecht! Beide vocal groups staan klaar om met enthousiasme en energie een vernieuwend concert te brengen met een grote variëteit aan pop en jazz repertoire. En dit alles a cappella.

Prijzen (administratiekosten inbegrepen)
€ 21,50 / € 11,50 (jongeren tot en met 25 jaar)

Uitvoerenden
MAZE Voices is een Rotterdamse zanggroep met twintig getalenteerde zangers van over de hele wereld Nederland. Onder leiding van dirigent Merel Martens zingen ze een mix van originele liedjes en buitengewone covers sinds 2016. De groep maakt gebruik van het artistieke, creatieve en organisatietalent van haar leden en hanteert het principe van Vocal Leadership. Een methode van zingen en creëren die MAZE hielp om verschillende prestigieuze prijzen te behalen. Maze denkt ‘out of the box’, doet dingen net even anders en dat leidt allemaal tot visueel en muzikaal interessante optredens.

Vocal Group Utrecht is een close harmony zanggroep, bestaande uit 15 getalenteerde musici. Sinds 2023 zingen zij onder leiding van dirigent Marije Peters. Een voorstelling van Vocal Group Utrecht is niet alleen genieten van de verschillende prachtige stemmen die een geheel vormen, maar ook luisteren naar creatieve eigen arrangementen en kijken naar een sprankelende performance. In de Pieterskerk zetten zij een sfeervol repertoire neer met eigen arrangementen van Yebba en Nothing but Thieves en andere prachtige nummers van bijvoorbeeld Billie Eilish en Mariza. 

Website MAZE Voices en Vocal Group Utrecht