MAZE & VOISZ

vrijdag 10 maart 2023 - aanvang 20.15 uur

UITVERKOCHT lichte muziek

Dirigent MAZE – Merel Martens
Dirigent VOISZ – Ruben Grevelink

In aMAZEing VOISZes komen twee van de beste vocal groups van Nederland bij elkaar. MAZE keert terug naar de Pieterskerk, om dit keer samen met de Utrechtse groep VOISZ op te treden. Beide groepen zoeken de grenzen op van de vocale lichte muziek. Beleef muziek om stil van te worden én om luidkeels aan mee te zingen.

Tickets
Normaal €20,00
CJP €10,00
Scholieren € 9,50

Over de uitvoerenden
MAZE is een prijswinnende vocal group uit Rotterdam die onder leiding staat van ‘koordirigent van het jaar 2018-2019 Merel Martens. Mede door de grote inbreng van de zangers zelf won MAZE in november 2017 het BALK TOPfestival, het belangrijkste a cappella festival in Nederland. Daarnaast pakte MAZE in februari 2018 de eerste prijs bij de ACA-IDOL competitie op het SingStrong Festival in New York en werd MAZE uitgeroepen tot ‘Koor van het Jaar’ tijdens het Nederlands Koorfestival in juni 2018. Vocal Leadership is de basis voor de samenwerking tussen de zangers van MAZE.

VOISZ Vocal Projects is een a capella zanggroep vol talent, passie en warmte, die het publiek inpakt met vernieuwende projecten die steeds weer raken. Samen met andere kunstdisciplines zoeken zij ieder project weer naar nieuwe manieren om zich muzikaal te uiten en elkaar zo te versterken. VOISZ is daarnaast trots om te kunnen melden dat ze in oktober 2022 BALK TOPfestival hebben gewonnen in de topklasse. Sinds 2019 wordt VOISZ geleid door de ervaren en bevlogen dirigent Ruben Grevelink, die niet alleen succes heeft met VOISZ, maar ook met zijn andere koor de winst op BALK heeft behaald. Laat VOISZ je meenemen op een reis vol emotie en muzikale verbinding.

Website MAZE; website VOISZ