Studio Voices

vrijdag 02 februari 2024 - aanvang 20.15 uur

Bestaan en vergaan lichte muziek

dirigent Ruben Smits

In het afgelopen jaar heeft Studio Voices de combinatie van zang en beweging verkend in samenwerking met choreograaf Lisa van den Burg. Het resulteerde in de voorstelling Bestaan en vergaan, waarin de a capella vocal group aan de hand van een verscheidenheid aan nummers de mooie maar ook moeilijke fases in het leven verkende. Delen van deze voorstelling komen deze avond terug in het optreden in de Pieterskerk.
Na een geweldige eerdere ervaring met een optreden in de Pieterskerk begin 2023 kijkt Studio Voices,
bestaande uit veertien ambitieuze en enthousiaste zangers, er naar uit om het publiek wederom te verrassen met nummers uit de lichte muziek, speciaal geselecteerd voor dit optreden en passend bij de unieke akoestiek en mogelijkheden van de Pieterskerk.

Prijzen (administratiekosten inbegrepen)
€ 17,50 / € 12,50 (jongeren tot en met 25 jaar)

Over de uitvoerenden
Studio Voices is een creatieve en ambitieuze vocal group uit Utrecht, met jonge mensen die steeds op zoek zijn naar een nieuw geluid. Op een speelse en energieke manier verleggen ze voortdurend hun grenzen met een variërend repertoire van pop, jazz, soul en klassiek. Ze improviseren, ontwikkelen en co-creëren nieuwe muziekstukken. Ze maken hiertoe tijdens repetities gebruik van technieken van Complete Vocal Technique (CVT) om zo samen tot de juiste kleur te komen en om de uitersten van de verschillende stemmen te verkennen.

Website: Studio Voices