Seizoen 2022 – 2023

Vanaf nu kunt u kaarten bestellen voor de concerten van het komende seizoen!

In de Utrechtse Pieterskerk zijn in het seizoen 2022 – 2023 weer tal van concerten beluisteren in een afwisselend programma met zowel professionele koren als goede amateurkoren, veelal uit de regio Utrecht, maar ook van daarbuiten. In de serie treden vertrouwde muziekgezelschappen op als Cappella Pratensis, Vocaal Ensemble Coqu en Ensemble Hermes.
Het klassieke genre komt zoals gebruikelijk komend seizoen het meest aan bod, maar ook wereldmuziek en lichte muziek zijn te beluisteren. Het gaat hierbij om de concerten van JIP, Nordlys en MAZE/VOISZ.
Daarnaast laten we ons verrassen door nieuwkomers zoals Ad Parnassum, Ratas del viejo Mundo en Discantus. De concerten van de twee laatst genoemde ensembles zijn in samenwerking met
Organisatie Oude Muziek.

Zoals gebruikelijk zijn de meeste concerten te beluisteren op de vertrouwde vrijdagavond op het vaste tijdstip van 20.15 uur. Een aantal vindt ook op andere dagen en andere tijdstippen plaats.
Naast de concerten zijn er dit seizoen vooralsnog drie workshops gepland: twee in het najaar en een in het voorjaar.

Wij verheugen ons erop u dit seizoen te mogen verwelkomen in de Pieterskerk.

Concertinformatie kunt u vinden op de website en in de seizoensfolder. Deze kan worden opgevraagd bij het secretariaat (info@pieterskerkconcerten.nl) en is te vinden in de Pieterskerk en bij Broekmans en Van Poppel, Oudkerkhof 38 te Utrecht.