Vocal Games

zaterdag 21 oktober 2023 - 13.00 - 16.00 uur

Dirigent Merel Martens Mini-festival pop en jazz

De workshop Vocal Games is onderdeel van het mini-festival pop en jazz. Het minifestival bestaat uit twee concerten – op vrijdagavond 20 en zaterdagavond 21 oktober – en een workshop op zaterdagmiddag 21 oktober.

In deze workshop gaan de deelnemers onder de inspirerende leiding van dirigente Merel Martens aan de slag met verschillende spelvormen die helpen bij het trainen van groove, intonatie, blend en interpretatie.
De workshop is geschikt voor koorzangers met én zonder ervaring met deze muziekstijlen. Ook muziekdocenten en koorleiders zijn welkom.
De werk- en spelvormen die in deze workshop aan de orde komen, kunnen rechtstreeks worden ingezet bij elke zingende groep.

Programma
vanaf 12.30 uur – inloop
13.00 – 16.00 uur – workshop met een korte theepauze

Prijs
Deelnameprijs voor de workshop is € 35,00.

Over de dirigent
Merel Martens studeerde Muziekeducatie en Koordirectie aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam en Ritmisch Koordirectie aan het Koninklijk Conservatorium in Denemarken, waar ze studeerde bij Jim Daus Hjernøe en Jesper Holm. Sinds november 2015 is Martens docent en coördinator van de opleiding Vocaal Leiderschap aan de conservatoria van Rotterdam en Tilburg, gebaseerd op ‘the Intelligent Choir’ methode. Ze is ook lid van de internationale muziekcommissie die het hoofdprogramma van Leading Voices heeft ontwikkeld.
Merel Martens is leider van MAZE Voices uit Rotterdam sinds de oprichting in 2016. Ze is een graag geziene dirigent bij workshops en concerten in de vocale wereld in binnen- en buitenland.

Annuleren
De inschrijving kan tot 14 dagen voor aanvang kosteloos worden geannuleerd. Tot 7 dagen voor aanvang van de workshop betalen wij 50% terug. Minder dan 7 dagen voor aanvang annuleren? Dan is restitutie helaas niet meer mogelijk.